top of page

Wintercampagne 
Stad Hasselt 

Laat je betoveren door de warmte van de eindejaarsperiode in Hasselt! Hasselt ontvangt je tijdens de wintermaanden met veel gezelligheid en leuke hotspots. Wij zijn op pad gegaan om de leukste to-do's in kaart te brengen die je zeker niet mag missen tijdens je bezoekje aan Hasselt. Van christmas shopping tot het genieten van winterse lekkernijen op Winterland, er is voor ieder wat wils. 
 
Bekijk de video om alvast een voorproefje te krijgen van de magie die de stad te bieden heeft tijdens deze bijzondere tijd van het jaar.
 

VIDEO 

COMMERCIAL

HET PROCES

Kick-off: We starten met een kick-off meeting waarin u ons kunt briefen over het doel van de video. We luisteren naar uw wensen, doelstellingen en ideeën om een duidelijk beeld te krijgen van wat u wilt bereiken.

Storyboard en shotlist: Na de kick-off meeting gaan we aan de slag met het maken van een storyboard en shotlist. Hiermee brengen we het verhaal en de visuele elementen van de video in kaart, zodat we een heldere structuur hebben.

Pre-productie: We zoeken naar geschikte locaties, figuranten en de benodigde crew om de video tot leven te brengen. 

Draaiplanning: Zodra het storyboard en de shotlist zijn vastgelegd, gieten we deze in een haalbare draaiplanning. Hierdoor kunnen we op de dag van de opnames een strak schema volgen, zodat alles efficiënt verloopt.

Montage en feedback: Na de opnames gaan we aan de slag met de montage van de video. We zorgen voor een vlotte en professionele bewerking, waarbij we uw input en feedback in gedachten houden. Tijdens het proces plannen we twee feedbackmomenten in, zodat we eventuele aanpassingen kunnen doorvoeren en ervoor zorgen dat de video aan uw verwachtingen voldoet.

Winter in Hasselt

KLANT  
Stad Hasselt 

KANALEN 
Website
Social media
Online advertising via DPG Media 
Beeldschermen Winterland
TVL 
Cinemaspot Hasseltbon

DELIVERABLES

30 seconden versie 16:9, 1:1 en 9:16

15 seconden versie 16:9, 1:1 en 9:16

 

Speciale exports voor Winterland, cinema en TVL

Like what you see?

Neem dan zeker contact met ons op en laat ons ervaren team uw video project tot een succes maken. 

bottom of page