top of page

Stad Genk
nieuw parkeerbeleid

Een animatievideo voor Stad Genk die het nieuwe parkeerbeleid in de schijnwerpers zet. We geloven dat meer leven in de stad zorgt voor meer gezelligheid en daarom is het belangrijk dat het makkelijk is om in het centrum van Genk te geraken. Onze video toont hoe het vernieuwde parkeerplan werkt en hoe het bedraagt aan een betere bereikbaarheid van Genk. 

VIDEO 

ANIMATIE

Nieuw parkeerbeleid

KLANT  
Stad Hasselt 

KANALEN 
Website
Social media

HET PROCES

Storyboard: In onze motion design video's vertrekken we altijd vanuit een ruw storyboard. Dit is de basis waarop we het verhaal en de visuele flow van de video ontwikkelen.

 

Design: Na het goedkeuren van het storyboard, kiezen we 2 afbeeldingen die de kern van het design bepalen. We zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit bij het beoogde concept en de gewenste stijl.

Beeld en beweging: Zodra het storyboard en het design zijn afgeklopt, worden alle afbeeldingen in het ontwerp gegoten. We voegen in deze fase ook de bewegingselementen toe om de video tot leven te brengen. Dit bevat het animeren van objecten, het creëren van overgangen en het toevoegen van visuele effecten om de boodschap te versterken. 

DELIVERABLES

animatie video van ongeveer anderhalve minuut 16:9

Like what you see?

Neem dan zeker contact met ons op en laat ons ervaren team uw video project tot een succes maken. 

bottom of page