top of page

Reynaers Aluminium x
Bau beurs  

Reynaers Aluminium stond op de recente Bau beurs, waar wij hen ondersteunden met diverse video's die de nieuwe projecten presenteerden. We creëerden op maat gemaakte beurspresentaties en looping video's om de aandacht van bezoekers te trekken. Ook werden hier extra video's van gemaakt om op social media te delen achteraf. 

VIDEO 

BEURSVIDEO

Reynaers Aluminium

KLANT  
Reynaers Aluminium
KANALEN 
Website
Social media

Schermen op Bau beurs

HET PROCES

Bij het maken van een sfeervideo is ons doel om een meeslepende video te creëren die de kijkers onderdompelt in de betoverende wereld van een evenement, locatie of gemeenschap. 

Kick-off: We hechten veel belang aan een nauwe samenwerking met onze klanten. We starten dan ook telkens met een kick-off meeting waarin we een gedetailleerde briefing bespreken met welke elementen in de video aan bod moeten komen. 

Planning: Nadien beginnen we met het opmaken van een draaiplanning. We bepalen de opnamedagen, locaties en eventuele speciale vereisten voor de productie. 

 

Draaidag: Op de dag van de opnames zetten we alles in werking. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk shot zorgvuldig wordt vastgelegd, met oog voor detail en de gewenste sfeer. 

 

Montage: Na de opnames gaan onze ervaren monteurs aan de slag met beeld en geluid om er een samenhangend geheel van te maken. In deze montageplanning zijn ook telkens 2 feedback momenten ingepland zodat de klant voldoende controle en inspraak heeft. 

DELIVERABLES

5 verschillende projecten 

  • Bespoke: 8 video's en 6 snippets 

  • Faces of Reynaers: 7 video's 

  • Reynaflow: 1 video

  • Sustainability: 7 video's 

  • Training centre: 1 video 

Like what you see?

Neem dan zeker contact met ons op en laat ons ervaren team uw video project tot een succes maken. 

bottom of page