STRATEGIE

Tijd om elkaar te ontmoeten!

 

In deze stap maken we kennis met jou en je merk. We achterhalen wat je doelen zijn en wat de boodschap is die jij met de wereld wil delen. 

Samen leggen we de basis vast van een leuk concept. Neem gerust je brandbook mee zodat wij al een aantal richtlijnen hebben.  Daarnaast werken we aan een geschikte videostrategie voor jou. Met onze YouTube certified marketeer zorgen we dus elke keer voor een vlotte start. 

PRE-PRODUCTIE

Hier wordt je concept al concreter! 

 

Alle praktische zaken van de productie worden vastgelegd. Niemand wil een draaidag waar alles in het honderd loopt. Visueel krijgt alles vorm aan de hand van een storyboard. Het beste team wordt samengesteld en op de hoogte gebracht van hun rol via een call sheet. 

 

Als het gaat over een animatievideo wordt het karakterontwerp in deze fase gemaakt.

 

PRODUCTIE

Ja, uw haar ligt nog goed! 

Tijdens de dag(en) van productie vinden alle opnames plaats. We komen ter plaatsen met het nodige materiaal om het concept volledig uit te werken zoals het op het storyboard uitgewerkt is. 

 

Hetzelfde geldt voor animatie. Ook hier wordt het concept van het storyboard gerealiseerd. 

POST-PRODUCTIE

We willen natuurlijk de juiste sfeer creëren! 

 

De mooiste beelden worden tijdens de montage aan elkaar geplakt. Het juiste muziekje erbij, nog wat kleuraanpassingen, wat ondertitels en zo krijgt het concept zijn finale vorm.  

HQ

C-mine 12

3600 Genk

BTW: BE0695.829.203

Hillview GCV

Terms & conditions

Linked In icon  kopie.png
Facebook Icon  kopie.png