top of page

Challenging other video agencies

Ons ambitieuze team combineert creativiteit met transparantie en structuur. Wij werken samen met jouw team aan de video strategie en het productieproces die de grootste meerwaarde oplevert voor jouw merk en onderneming.

website home 3.png

Strategie

We nemen de tijd om jouw merk en onderneming te leren kennen, zodat we nauw samen kunnen werken om jouw video strategie te verfijnen. Wij zorgen voor een sterke storyline en zullen ook de efficiëntie van het productieproces boosten. #valueformoney

Productie

Wij zorgen ervoor dat de juiste professionals op de juiste plek zijn. Een cameraman, een make-up artiest of een crew van 10 mensen … Al onze getalenteerde freelancers hebben hun eigen expertise en zetten zich steeds voor 100% in op de filmdag, want ze zijn betrokken bij jouw project van begin tot einde.

Waarom wij uitblinken

We dagen je uit!

We nemen de tijd om jouw doelgroep en doelen te begrijpen, zodat we u kunnen uitdagen wanneer we merken dat de video-ideeën niet passen bij de strategie van uw merk.

Uw budget en deadlines zijn voor ons heilig!

Wij geloven in een transparante aanpak en voorzien u altijd van alternatieven waarmee wij uw budget en deadlines kunnen halen.

Op zoek naar meer voorbeelden?

Contacteer ons!

Anker 1

Merken die van onze aanpak houden: 

799px-Decathlon_Logo.png
Logo_Q8_Italia_-_Kuwait_Petroleum_Italia
slideArtboard%201_edited.png
Hyundai_ConstructionEquipment_en_deepblu
vlerick-business-school-logo-opzij-png-p
nestle-logo-black-and-white.png
Hasselt heeft het logo zwart_hires.png
bottom of page