top of page

Stad Hasselt
Feest van de Sportvrijwilliger

Op 27 april was het tijd om de Hasseltse sportvrijwilliger in de kijker te zetten tijdens het geweldige Feest van de Sportvrijwilliger. Wij waren aanwezig om de inspirerende verhalen van de deelnemers vast te leggen. We delen hun passie, toewijding en de impact die ze hebben op de sportgemeenschap. 

VIDEO 

REPORTAGE 

HET PROCES

Bij een reportage is het voor ons belangrijk om de essentie vast te leggen en een meeslepende kijkervaring te creëren. Hiervoor volgen we enkele stappen

Pre-productie: Na de kick-off meeting waarin we het doel en concept hebben afgebakend beginnen we met het identificeren en vastleggen van de mensen die aan het woord moeten komen in de reportage, samen met de bijhorende locaties. Dit stelt ons in staat om een nauwkeurig draaischema op te stellen. 

Voorafgaand aan de opnames zal er nauw met de klant worden samengewerkt om de juiste vragen op te stellen. Zo zijn we zeker dat de belangrijkste aspecten en boodschappen worden behandeld. 

 

Feest van de sportvrijwilliger

KLANT  
Stad Hasselt 

KANALEN 
Website
Social media

Draaidag: Op de dag van de opname zal onze regisseur aanwezig zijn om de reportage te leiden. We stellen de geïnterviewden op hun gemak en stellen de vragen om de gewenste emoties en gevoelens naar voren te brengen. 

Montage: Na de opnames gaan we in postproductie de beelden zorgvuldig selecteren en monteren om een mooi en samenhangend resultaat te bereiken. Bij oplevering werken we telkens met twee feedbackrondes en leveren we uiteindelijk een finale versie af in het gewenste formaat. 

DELIVERABLES

3 video's van ongeveer anderhalve minuut, 16:9

3 korte teasers van 30 seconden met quote voor op social media, 16:9

3 korte teaser van 30 seconden met quote voor op social media, 9:16

Like what you see?

Neem dan zeker contact met ons op en laat ons ervaren team uw video project tot een succes maken. 

bottom of page