top of page

Hallo 👋

Laten we Hillview samen ontmoeten

Zomerslag 2021 

Een initiatief van C-mine genk, Tijdens de zomer van 2021 konden de inwoners van Genk genieten van een multidisciplinair festival gelegen tussen de 2 oude mijn torens van winterslag. C-mine vroeg onze hulp voor het realiseren van een aftermovie. Het resultaat is een korte aftermovie van 30 seconden waarin we het programma en alle verschillende geweldige activiteiten van Zomerslag 2021 in de kijker zetten.
 

Heb jij de nieuwe uitpas al?

De UITPAS van Hasselt is een kaart die beschikbaar is voor zowel Hasselaren als niet-Hasselaren. Met de UITPAS kunnen de kopers ervan punten sparen die ze kunnen inruilen voor voordelen zoals gratis tickets of kortingen. Voor deze kaart hebben we een korte animatie video gemaakt zodat iedereen een duidelijk beeld had van wat de UITPAS is.

Innovatief limburg

Iedereen kent Limburg wel als de gezellige provincie met een sterk samenhorigheidsgevoel. Maar het is ook een van de meest innoverende provincies op vlak van duurzame technologie in sectoren zoals de medische sector, de bouwsector en de autosector. We hebben een filmpje gemaakt van ongeveer 5 minuten waarin we al deze sterke punten van de provincie op een duidelijke en kwaliteitsvolle manier laten zien.

Aftermovie Tim Walker 'Wonderful things'

Iedereen in en rond Genk was uiterst enthousiast toen de befaamde expo van bekende vogue fotograaf Tim walker overgevlogen kwam vanuit London. De expo was een waar success aangezien ze 18.000 bezoekers konden laten kennismaken met de wonderlijke wereld van Tim walker. Wij kregen de opdracht om een een video te maken waarin de ware schoonheid van de expo in beeld kwam en die tegelijkertijd mensen rond belgië zin gaf in het bezichtigen van deze wonderlijke dingen.

Merken die van onze aanpak houden: 

799px-Decathlon_Logo.png
Logo_Q8_Italia_-_Kuwait_Petroleum_Italia
slideArtboard%201_edited.png
Hyundai_ConstructionEquipment_en_deepblu
vlerick-business-school-logo-opzij-png-p
nestle-logo-black-and-white.png
Hasselt heeft het logo zwart_hires.png
bottom of page